Jelenlegi hely

Címlap

Vékony jégen járva

Kedves Olvasóm!

Az elmúlt időszakban elég sokat foglalkoztam azzal a politikai erőtérrel, amely kialakult Magyarországon, illetve a nagyvilágban. A kettő ugyanis elválaszthatatlan egymástól, hisz a belpolitikai helyzet szerves része egy nagyobb kirakósnak. 

Joggal kérdezhetnéd meg kedves Olvasóm, hogy mi dolga egy szellemi utazónak a politikával? Miért nem foglalkozik inkább a lélekkel, a belső egyensúllyal?

A válaszom erre, hogy az igazi spiritualitás számomra az, ha valaki tökéletesen jelen van az életében, vagyis pontosan ismeri azt a "terepet"(tapasztalati zónát), amin éppen keresztülhalad. 

A valódi egyensúly nem az, hogy kizárom a külvilágot, és kiszakítok egy darab mennyországot, hanem az, hogy a külső körülményeket figyelembe véve, azokkal összhangban használom a belső erőmet, és teremtő képzeletemet.

Az Amerikai Egyesült Államok, mint szuperhatalom haldoklik. Ha a petrodollár bedől, elveszíti világhatalmi fölényét. 

Magyarország belpolitikája csak annak fényében értékelhető helyesen, ha ismerjük az USA hanyatlását, és a kelet megerősödését (pld. Oroszország és Kína összefogása).

A magyar hatalmi struktúra is megreccsent. Felszínre kerülnek a különböző visszaélések, és ezt csak üdvözölni lehet, de minden körülmények között látni kell, hogy egy kívülről (az USA által) kiprovokált kormányváltást nem lehetne önerőből biztonságosan véghezvinni, és Magyarországnak valószínűleg bábkormánya lenne...

Nagy érték a bátorság és elszántság, de az igazi bölcsesség ott kezdődik, hogy azt is mérlegeljük, hogy elbír-e a jég, amire rámegyünk? (Kos-Mérleg tengely)

Az elmúlt időszakban, az aktuális történésekkel kapcsolatos gondolataimat fogalmaztam meg egy-egy írásban.

Arról, hogy Magyarországon elkezdődött a változás konkrét megnyilvánulása, a Magyarország nyomás alatt című cikkben írtam.

Mivel Orbán Viktor próbál lazítani az USA halálos ölelésén, és kelet felé kacsintgat, olyan politikai színjátékok szemtanúi lehetünk, mint Az elnökasszony esete a Jóbaráttal.( Persze aki mélyebben ismeri a helyzetet, az egy percig sem gondolja, hogy itt ténylegesen a kitiltási ügy, és Vida Ildikó nyelvtudása a fókusz. A macska játszik az engedetlen egérrel, vagyis Amerika próbálja megértetni Magyarországgal, hogy kinek hol a helye.)

Kedves Olvasóm! Ha alaposan, széleskörűen akarsz tájékozódni a világpolitikai erőviszonyokról, akkor ezt az összeállítást ajánlom: A petrodollár vége?! Akkor 9/11-et ütött az óra!

Izgalmas feladatra készülök, ugyanis olyan politikusok horoszkópját fogom megvizsgálni, akik döntő szerepet játszanak annak a pszichodrámának a kimenetelében, amelynek nézői, és részesei vagyunk most, 2014-ben a Föld nevű bolygón.

Vállalom személyes horoszkópok elkészítését is. Hogy kinek ajánlom, azt itt nézheted meg. Visszajelzéseket itt olvashatsz. 

Ha felkeltette érdeklődésed, akkor vedd fel velem a kapcsolatot itt, és tájékoztatlak a feltételekről.

Kedves Olvasóm! Kérlek, mindig tartsd észben, hogy bár a külső dolgok látszólag tőled függetlenül zajlanak, az igazi tapasztalás mindig belül születik meg! A kulcs tehát viselkedésed, az, hogy hogyan használod fel a külső eseményeket, "mit főzöl az alapanyagokból".

Szeretettel: Annamari


Annamária képe

Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum