Jelenlegi hely

Címlap

Változtatni a sorsunkon

Éreztetek már csalódottságot és dühöt azzal kapcsolatban, hogy bár minden valamirevaló ezoterikus tanítás azt sugallja, hogy a tudatos teremtés, a sorson való változtatás a gondolkodás által igenis működik, nektek sehogysem sikerül? Nem változik semmi, sőt! Mintha egyre rosszabb lenne...

Az igazság az, hogy önmagában a "pozitív gondolkodás" nem elég, és nem is tartható sokáig.

A "megreformált" gondolatok helyét igen hamar visszafoglalják a hosszú idő óta berögzült, ezért automatikusan futó gondolatformák, melyek gyakran az élet korai szakaszában, vagy a későbbiekben külső hatásra vertek gyökeret az elménkben.

Ezek a gyakran téves és önsorsrontó gondolati automatizmusok a hozzájuk szorosan kapcsolódó érzelmi mintázatokkal, elkerülhetetlenül bevonzzák a rájuk rezonáló élethelyzetetek, amelyektől éppen szabadulni szeretnénk. Ez a vonzás törvénye.

Amikor megváltoztatjuk érzéseink és gondolataink minőségét, ezzel a rezgések mintázatát is megváltoztatjuk. Ezáltal a külvilág mintázatai is átalakulnak olyanná, amilyen érzéseket és gondolatokat kibocsájtunk, mert közvetlen kapcsolat van a világ anyaga és az emberi elme között. Az új, jobb, megváltozott világ a jobbá tett gondolkodás és érzelemvilág kivetülése, eredménye.

Hogyan lehet ezt megtenni?

Napi kitartó gyakorlással hosszabb időn át. Az évek-évtizedek alatt berögzült téves működést nem lehet egy csapásra fölszámolni!

A legtöbbünk azért nem képes változtatni a sorsán, és azért tapasztalhatjuk azt, hogy a technika nem működik, mert ténylegesen bele sem fogunk a tudattalanul futó önsorsrontó programok átírásába, mert ehhez túl lusták, kényelmesek vagy éppen túl ragaszkodók vagyunk. Jobb esetben tudunk róla, olvasgatunk róla, és azt hisszük, hogy ez elég is.

Nem látjuk be, hogy a változás csakis belülről indulhat el, vagyis nem remélhetünk csodát a külvilágban, ha mi magunk ugyanúgy gondolkodunk, érzünk és cselekszünk mint korábban! Ha bele is fogunk a változtatásba, nagyon hamar abbahagyjuk, még mielőtt az új működésmód gyökeret verhetne és megerősödhetne.

Aki bele szeretne fogni, és ki szeretné próbálni, hogy tényleg megváltozik-e a világ, ha az ember gondolatai-érzései és viselkedése megváltoznak, ajánlom A tudatalatti tízparancsolatá-t, Balogh Béla 30 perces vezetett meditációját naponta meghallgatni 6 hónapon át:

Balogh Béla: A tudatalatti tízparancsolata

Ez a hanganyag olyan információkat tartalmaz, amelyek átírják az élet különböző területeire vonatkozó hibás programokat, melyek boldogtalanságunkat okozzák. Azért kell hosszú időn át hallgatni - akinek jobban tetszik könyvben is megszerezheti és olvasgathatja-, hogy az új gondolatok beépüljenek a tudatba. Mindannyian más-más oldalról vagyunk leginkább érintve.

Jó lenne, de nem megoldható? Nem fér bele az idődbe? Nincs rá lehetőséged? Más programod van? Más szokásaid vannak?

Akkor ne várj és ne remélj változást! Szenvedj tovább, de magadat okold, és ne a külvilágban vagy a másik emberben keresd a hibát!

Mert: " A világ csak belülről változhat meg!" (Echart Tolle)

Mit lehet tenni azzal a beteggel, akinek bár megmondják, hogy mi a gyógyszer nem veszi azt be?

 


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum