Jelenlegi hely

Címlap

Egy újabb év a tudatosság fejlesztésére

Kedves Olvasóm!

Belesétáltunk a 2015-ös évbe, és lám, túl vagyunk már január közepén! 

Mit látok én innen? Egy újabb évet amely alatt sok tudást, felismerést összegyűjthetünk, és ekként cselekedve, futólépésben haladhatunk az általunk elképzelt legboldogabb élet felé.

Mi kell ehhez? 

Két dolog: látni világosan a célt, és lepakolni a nehéz korlátozó hiedelmeket.

Oly sok év keresés, kérdezés után, az elmúlt héten végre nekem is világosan megfogalmazódott a válasz, hogy miért is vagyok a Földön. Megtanulni, kitapasztalni a tudatos teremtést, és ezt másoknak is elmondani, átadni.

Nem sokat írtam az elmúlt időszakban, mert most befele szívtam a rengeteg információt.

Újra értékeltem azonban, és megfogalmaztam viszonyomat az asztrológiához, és ezt le is írtam egy összefoglalóban. A honlapra összegyűjtött tudásanyagon túl ugyanis, személyre szabottan tudok segíteni Neked, az ösvényed megtalálásában. Horoszkóp elemzés.

Ajánlok még néhány hanganyagot, beszélgetést, amelyek mind-mind a tudatosság tágítását célozzák meg. A cél ugyanis, hogy emberi minőségünkben fejlődve, hozzánőjünk a legszebb álmainkhoz!

Szepes Mária néni varázslatos vezető, ha a misztikus világban kirándulnál egyet. Élmény eltölteni vele egy bő órát! Csodák valósága- beszélgetés Szepes Máriával

Egészen lenyűgözőek Kellemen Moni Ésha előadásai, aki a  tudatos teremtés specialistája. Ajánlom például ezt: Pénz és zsenialitás, de a youtube-on fellelhető összes előadása szuper.

Két nagy kedvencem, Jakab István, és Dienes István is megörvendeztetett egy beszélgetéssel, amelytől sokkal világosabb lett a fejemben. Tudatában vagyunk a sötétségnek, de mi figyelmünket a Fényre helyezzük!

Remélem találtál kedvedre valót ebben a kis csomagban, és ha horoszkóp elemzést szeretnél, vedd föl velem a kapcsolatot.

Új mottómmal búcsúzom: Azért vagyunk a földön, hogy a tudatos teremtés művészetét elsajátítsuk, és valósággá tegyük vágyott életünket!


Annamária képe

Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum