Jelenlegi hely

Címlap

A közzétételt megelőző nap

Kategória: 

Ha engem kérdeztek, nincs már messze az a nap, amikor hivatalosan is közzéteszik azt az információt, hogy földünket idegen planéták lakói látogatják már jó ideje.

Van olyan ufó szakértő aki azt mondja, hogy pillanatnyilag ez a legfontosabb dolog a bolygónkon, és mégsem beszélnek róla.

Egy biztos: ez a klauzúra, ez az eltitkolás nem tartható fenn sokáig!

Hamarosan, április 22.-én bemutatják Steven Greer filmjét a Szíriuszt, melyben egy mindössze 15 cm-es idegen lény csontvázát is be fogják mutatni, melyet az Atacama sivatagban találtak. Íme a film bemutatója: Szíriusz.

„Az embereknek meg kell érteniük, hogy az ufók és a földönkívüli intelligenciák körüli titkolózásnak igazán semmi közük nincs az idegenekhez. Ennek azokhoz az emberekhez és ahhoz a hatalomhoz van köze, amely a nagyvállalatokra és pénzügyi érdekekre támaszkodik, s nem akarja, hogy az igazságot megtudjuk.”- nyilatkozta dr. Greer.

A titkosítás igazi oka az, hogy fennmaradjon az a meggyőződés, hogy főként a fosszilis tüzelőanyagok (kőszén, földgáz, kőolaj) azok, melyek biztosítják az életünkhöz szükséges energiát, mely napjainkra a fogyasztói társadalmakban iszonyatos mennyiségben szükséges. Ez totális kontrollt tesz lehetővé.

„Ez igazán a legnagyobb el nem mondott történet” – mondta Greer. „Mihelyt az emberek megértik, hogy a titkos programok kiderítették, miként működnek az ufók, rájönnek, hogy már nincs szükségünk olajra, szénre vagy nukleáris energiára. Ez az az igazság, amely a titkosítást indokolttá tette.”

Ha felfedik a földönkívüliek látogatásait, elkerülhetetlenül terítékre kell kerüljön az is, hogy vajon miféle energiával, miféle meghajtási rendszerekkel tudnak utazgatni a kozmoszban az idegenek...

Az alábbi dokumentumfilm egy nagyon jól összeszedett, konkrétumokban bővelkedő anyag, nézzük nyitottan, előítélet és félelem nélkül, hisz mint azt a legvégén mondja az egyik kutató, az Értelem uralkodik az egész univezumban, és erre bizton támaszkodhatunk mindig!

Legalábbis szerintem.

 


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum