Jelenlegi hely

Címlap

Születésnapi gondolatok

Az Enyészet Havában érkeztem a Földre, talán ezért van az, hogy mindig is feszítő vágyat éreztem, hogy megfejtsem élet és halál titkát, és nem  tudtam túlságosan belefeledkezni, ebbe a földi "játékba"...

Valahogy mindig ott motoszkált a fejemben, hogy jó, jó, de mire megy ki ez az egész? Mi a csudát keresünk itt?   

Kapunk egy életet, és belépünk egy sajátos feltételekkel rendelkező játéktérbe. Kapunk egy testet, tulajdonságokat, (eleve "feltelepített" programokat, mint pld. családi háttér, külső-belső tulajdonságok), és indulhat a "móka"!

Azt nem tudom, hogy kötött-e a "pálya", és le vannak-e fektetve a sínek, de 43 év tapasztalata alapján nagyon úgy tűnik, hogy vannak dolgok (életesemények, emberek), amelyeket nem lehet elkerülni.

Megmondom Nektek őszintén, korábban nem voltam túlságosan elragadtatva ettől az Életnek nevezett talánytól. Nem értettem, hogy mire megy ki a játék, és olykor untam is emiatt.

Mostanra kezd összeállni a kép, hogy emberként azért vagyunk itt, hogy Önmagunkra eszméljünk, átküzdjük magunkat a tévedéseken, és felülírjuk az elavult programokat, amelyeknek fogságában körbe-körbe forgunk.

Mielőtt még azt hinnétek, hogy fellengzősen nagy szavakat puffogtatok, mondok egy fájó példát.

Évente százak halnak meg Magyarországon rákban, mert nem értjük ennek a "halálos betegségnek" az értelmét... A mai napig, az emberek döntő többsége azt vallja, hogy létezik ez a gyógyíthatatlan halálos kór, egy különösen rosszindulatú betegség, amelyből meggyógyulni csoda számba megy.

Azon kevesek, akik megismerkedtek a legfrissebb tudással, az új germán medicinával, azok tudják, hogy a halálos rák igazából nem létezik. Minden betegség, minden testi elváltozás, az Anyatermészet beavatkozása a testünkben, egy olyan válaszreakció, mely a túlélésünket hivatott elősegíteni. 

Az Élet, a Teremtő, mely a testünket is megalkotta, sokkal értelmesebb annál, minthogy halálos betegségekkel pusztítson el bennünket. Mi vagyunk azok, akik rosszul dekódoljuk az üzeneteket! Amit rákos daganatnak vélünk, az sejtszaporulat, mely vagy megerősíteni kívánja az adott szövetet, vagy többlet váladékot termel, vagy más efféle módon segíti a túlélést.

Az érzelmeinket nem vagyunk képesek felismerni és kezelni, tartósan rossz lelki állapotba kerülünk, és ezért jelenik meg a testünkben az elváltozás.  Ha helyreáll a lelki egyensúly, eltűnik a testből a betegség, mert már nincs funkciója. A rákos daganat is eltűnik. Ez áll a "csodás gyógyulások" hátterében. 

Mégis miért hal meg oly sok ember rákban? A félelmeinkbe pusztulunk bele, abba az iszonyatos rettegés-programba, mely szorosan hozzátapadt a rák nevű diagnózishoz...

Az ember hitrendszere dönt el mindent. Ha valaki hisz a halálos rákban, meghalhat tőle. De ha valaki felülírja a hitrendszerét, és például biologikusan kezd el gondolkodni a fent leírtak szellemében, akkor soha többé nem kell tartania a ráktól.

A 2012-es "dimenzióváltással" fémjelzett Új Kor a betegségek megítélésének területén is elhozza a változást. Megváltoztathatjuk a betegségekhez való hozzáállásunkat! A Lélek a testünkön keresztül szól hozzánk, ezt nevezzük mi betegségnek, és ahelyett, hogy "elolvasnánk a levelet" összetépjük, elégetjük, méreggel szétmaratjuk.

De változik ez is! Számomra ezen a területen, az egészség terén mutatkozott meg legmarkánsabban a megújulás, ezért hoztam ide példaként, hogy igenis, képesek vagyunk felismerni az életünket meghatározó téves programokat, és az ember szintet ugrik ebben a nagyszerű, sorsfordító időminőségben!

Egyre többen ébredünk, egyre többet értünk meg az Élet természetéből... Nyitogatjuk a szemünket, látni kezdünk. 

Már látni, hogy az életünk minden területén hibás rendszereket működtetünk és tartunk életben. Nem csak az egészségügyi rendszer rossz, de rossz a gazdaság, az oktatási rendszer, és így tovább... A szemünk láttára hullik szét a világ, melyet igaznak, valósnak hittünk, és újat kell építenünk helyette.

Amióta ráeszméltem, hogy azért vagyok a Földön, hogy részt vegyek ebben a nagyszabású  megértésben, megismerésben, és hozzájáruljak a közös ébredéshez, és teremtéshez, új színt nyert minden...

Ezek az én mai gondolataim Nektek...

 

"Csak azért az egyetlen napért
Érdemes volt megszületnem,
Amikor szeretni tudtam,
És szeretnek-e nem kérdeztem."

Weöres Sándor


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum