Jelenlegi hely

Címlap

Szent helyen, szent időben

Van egy kis székely falu a büszke Kárpátok karéjában: Csíksomlyó.

Ez a kis falu, immár hagyományosan ellenállhatatlan mágnessé válik minden évben pünkösd tájékán, és összegyűjt több százezer magyar lelket, éljenek bárhol is a világban.

Somlyó mára a magyarság évenkénti gyülekezőhelyévé vált.

Áldott lelki függőséget hoz létre ez a hely. A Kis-, és Nagysomlyó szép ívű dombjai, az élettel teli levegő, a kegytemplom  égre törő tornyai, a Csodatévő Mária szelíd látványa, és rengeteg sok átszellemülten érkező embertestvér együttesen hozzák létre a csíksomlyói varázslatot.

Úgy hallottam egy erdélyi látóasszonytól, hogy Somlyó csillagkapu, fénykapu, ami nem más, mint a Földnek olyan energiaközpontja, ahol a csillagokból jövő Fény eléri a Földet.

Éppen megfelelő hely megünnepelni a Szent Szellem kiáradását, hogy az ember ne érezze azt, hogy egymaga küzd a föld porában, hanem megújítsa kapcsolatát a szellemi világgal.

Emberek vagyunk, térben és időben élünk. Így épül fel a mi dimenziónk, amelyen belül megszentelünk, kiemelünk időket és helyeket. A szent helyen energiafelhalmozás, a szent időben energiafókuszálás történik, ezért alkalmasak a feltöltődésre.

Csíksomlyón, szent helyen, pünkösd szent idején emberek százezreinek, hétköznapokból kiszakadó, és Ég felé nyújtózó igyekezete hatalmas felhangoló erővel bír, mert pozitív a rezgések összeadódnak.

Sokan tapasztalhatjuk, hogy azért nehéz az élet a fizikai dimenzióban, mert a helyzet gyakran kilátástalannak tűnik, és aki nem rendelkezik szellemi-lelki távlatokkal, az saját tudatlansága miatt könnyen elsüllyedhet a mocsárban. Ez elképzelhetetlen akkor, ha jelen van a "vigasztaló Szentlélek"-ahogyan az evangélium nevezi-, azaz annak tudása, hogy az ember alapvetően szellemi lény. Ebben az esetben folyamatosan lehetőség van rátekinteni minden bajra egy magasabb perspektívából, a Tudat fényénél megvizsgálni, és a Szeretet erejével feloldani.

Somlyó egy olyan helyszín, ahol a magyarság évente megújítja Istennel való szerződését, és ebben a minőségében egyre erőteljesebb, ami köszönhető annak, hogy egyre több ember ébred rá a szellemiség, a lelkiség erejére és hatalmára.

Csíksomlyó az emberek szívében megszülető csoda külső helyszíne, hisz mindenki lénye legjavát viszi a Szűzanya, vagy ahogy a székelyek és csángók nevezik, Babba Mária lábaihoz, hogy eljővén onnan, még gazdagabb legyen.

Vonatkozó írás: Kvantummező és Szentlélek


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum