Jelenlegi hely

Címlap

Szárnyakat kibontani!

Tegnap elszomorodtam egy pillanatra, hogy nincs már közöttünk Pavarotti, elmúlt az az idő, amikor együtt szárnyalt az égig a három Tenor, és kis idő múlva a világháló jóvoltából beröppent az életembe az Il Volo (olasz nyelven Szárnyalás), az új három Tenor.

Megmondom őszintén, rögtön lenyűgöztek ezek a fiúk, mert valami lehengerlő többletet, pluszt hordoznak magukban. 17 évesek, és éppen meghódítják a világot... Íme egy kis ízelítő: Il Volo válogatás   válogatás (klikk rá!)

Jól énekelnek? Persze, csodálatosan! De ennél sokkal többet tesznek. Egy kis menyországot hoznak létre azon a helyen ahol éppen énekelnek. Szeretik egymást, ezért fölemelik, röpülnek, és magukkal röpítik azokat is, akik hallgatják őket. Szeretetüket, lelkesedésüket kiárasztják a közönségükre,  ezoterikus nyelven mondva hihetetlen módon megemelik a rezgésszámot maguk körül! (Érdemes figyelni a közönséget a koncertjeiken, a ragyogóan boldog és önfeledt arcokat.)

Kétségtelen, hogy énekesnek születtek mindhárman, hisz a Teremtő gyönyörű hanggal áldotta meg őket, olyan hanggal, melyről a nagy Pavarotti annak idején így fogalmazott: "Isten megcsókolta a hangszálaimat!" 

Gianluca, Piero és Ignazio torkában gyémánt van, és ez kijelölte  küldetésüket, de mint fentebb említettem, valami sokkal nagyobb dolog történt velük! Világossá vált számukra, hogy hárman együtt jóval többek, mint külön-külön. Egy ún. "tehetségbankot" hoztak létre, együttest, amelyben tehetségük összeadódik és megsokszorozódik. Az egyéniségek és hangok sokkal plasztikusabban és érzékletesebben jelennek így meg, és mint egymással összhangban lévő színek, csodálatosan kiegészítik és kiemelik egymást.

14 évesen kezdtek el együtt énekelni, amikor az ember jó esetben még nem visel páncélt, ezért a nyitottság és rugalmasság  jellemzi. Talán éppen ezért sikerült ennyire tökéletesen összeadódniuk és összecsiszolódniuk. Vállvetve emelkedtek fel a csúcsra. Az egymás szeretete, csodálata és inspirálása szinte kézzel tapintható, akárcsak a "csináljunk együtt valami páratlanul nagyszerűt!" ideája, ami vezérli őket. Ettől annyira jók és átütően sikeresek!

A titok, amelyet nekünk is meg kéne tanulni, és állandóan alkalmazni az együtt. Annyi irigység van a világunkban, pedig ez a leggyilkosabb méreg! Aki örülni tud mások sikereinek, az ő maga is a siker útjára lépett, mert aki egységben tud gondolkodni, az belátja, hogy függetlenül attól, hogy az értéket más valaki hozta létre, az a közös "kincstárba" kerül.

Találjatok olyan embereket, olyan közösséget amely támogat benneteket, hogy a legjobbak lehessetek abban amit csináltok, és támogassatok szívből másokat abban, hogy a legjobbak legyenek, mert az eredmény felülmúl minden képzeletet! 

Az Il Volo-nak pedig csak ennyit üzennék: Grazie ragazzi!


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum