Jelenlegi hely

Címlap

Létforgatag és manipulálás

Kedves Olvasóim!

Újra terítéken Veresbánya, és egy rövid de annál megrázóbb kisfilmet láttam ezzel kapcsolatban.

Mit számít Földanya, ha az arany a tét!-vannak akik így gondolják...
Bizonyára tudjátok, hogy a bukaresti kormány törvénytervezetet fogadott el, Európa legnagyobb ciántechnológiát alkalmazó aranybányájának megnyitásával kapcsolatban. A román állam nagyobb részt szeretne letépni a zsákmányból, cserébe engedélyezi, hogy a többségében kanadai tulajdonú rablócég feltépje az ország testét, és méreggel árassza el a földeket-vizeket.
A természetvédők és jóérzésű polgárok tiltakoznak Európa szerte, és hozzájuk csatlakoznak művészek is, óriási szuggesztiós erővel protestálva. Íme Maia Morgenstern, a kiváló román színésznő szövege:

"Jó napot! Maia Morgenstern vagyok, és adományozni szeretnék azoknak, akiknek feltétlenül szükségük van aranyra. Parancsoljanak uraim, itt az összes aranyam, csak hagyjanak minket békén..."
És a felirat a kisfilm végén:
"Egy ember többet ér, mint az arany, amit visel. Egy ország is. Verespatakot ismerjék meg az igazságról, és ne az aranyról, amit rejt.”

A videó: Mentsék meg Veresbányát

Szintén egy kisfilm indított arra, hogy írjak egy rövid cikket a küszöb alatti befolyásolásról, melyet oly nagy sikerrel alkalmaznak a reklámiparban, de a politikai propagandában is évtizedek óta!

Őrködj a küszöbnél!

A 2011-ben készült Samsara filmet hogy-hogy nem, mindeddig nem láttam, mindig csak készültem megnézni. Ezen a héten végre megnéztük a párommal egy üveg behűtött vörösbort iszogatva, és mondhatom: nagy hatást tett rám! Az ember mintha zenés képeskönyvet nézne, szembesül azzal, hogy milyen hely is a Föld, és ez nem mindig felemelő érzés!

Samsara

Kellemes koraőszi hétvégét, tartalmas, élő időt kívánok! Legyetek derűsek, éberek és tudatosak!

Szeretettel:

Annamari

 


Annamária képe

Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum