Jelenlegi hely

Címlap

Egy tökéletes nap

A Perfect day című dal mellett mindeddig valahogy elmentem, mígnem Susan Boyle megszeretette velem a közelmúltban.

Susan egyébként az a személy, aki kimondhatatlanul megszépült attól, hogy igazi hivatására rálelt. Persze stylist is van a világon, de Susan Boyle valahogy belülről sugárzik miközben énekel. A hangja, az meg csodálatos! Bársonyos és kristályos egyszerre. Ritka összetétel!

A dalt aztán többször meghallgattam a Duran Duran együttes előadásában, és úgy is nagyon tetszett, akárcsak az eredeti Lou Reed változat is... Mert jó a dal! Jó a mondanivalója. A tökéletes napok történetét meséli el.

Semmi különös. Sangria-t iszunk egy parkban, állatkertbe látogatunk, aztán haza, moziba megyünk, aztán haza és gyertyát gyújtunk... A nap az együttléttől tökéletes. Attól, hogy magunk mögött hagyjuk a gondokat, együtt "lógunk" és önfeledten, oldottan viselkedve, valaki mássá válunk, aki sokkal jobb. A tökéletes napokban teljes lényünkkel jelen vagyunk.

Nikosz Kazantzakisz egyik legkedvesebb regényhősömmel, Zorbásszal mondatja ki, hogy a boldogsághoz nem kell egyéb, csak egy tiszta, egyszerű szív.

Minden napot, minden eseményt nekünk kell megtöltenünk tartalommal, értékkel, szépséggel. Csak úgy magától nincs benne,- a világ legszebb helyén is lehet unatkozni, ha nem vagyunk jelen teljes lényünkkel.

A jelenlét a kulcs, az tölti fel csodával a történéseket. 

Hallgassátok a dalt, és legyetek jelen a napjaitokban! 

Susan Boyle: Perfect day


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum