Jelenlegi hely

Címlap

Őrködj a küszöbnél!

A pszichológiában, a nem tudatosuló, de tudat alatt a gondolkodást, érzelmeket és viselkedést befolyásoló ingereket  küszöb alatti, szubliminális ingerlésnek nevezzük.

Az érzékszerveinken keresztül bennünket érő ingerdömpingnek csak egy részét észleljük és dolgozzuk fel tudatosan, de ez nem jelenti azt, hogy ne hatna ránk millió más hatás!

A dolog még érdekesebb, ha figyelembe vesszük a legmodernebb kvantumfizikai elméletet, mely szerint az emberi test egy energiamező, amely interakciós felületként viselkedik, és minden pillanatban kapcsolatban áll a körülötte lévő energiatengerrel.

A helyzet az, hogy a magasabb tudatossági fokon lévő -de nem a felébredést támogató!- emberek, olyan információkat töltenek bele a körülöttünk lévő információtengerbe, amelyekkel abba az irányba terelhetnek bennünket, amelybe ők akarják, így alaphelyzetben illúzió az a képzet, hogy szabadon döntünk, és azt csinálunk amit akarunk...

Az átlagos emberi elme jól feltérképezhető, és kitapinthatóak a "gombok" melyeket nyomkodva, a viselkedés teljesen kiszámíthatóvá válik.

A televízió elterjedésével megoldódott az általános programozás technikai kérdése is. Mindenki megkaphatja a maga napi program-adagját, aki bizonyos időt eltölt a tv. előtt.

Most pedig lássuk, hogyan működik a gyakorlatban a tudat alatti befolyásolás, egy olyan kisfilm segítségével, melyben éppen a hóhérokat akasztják, de előtte egy kis játékba hívlak benneteket, mely talán jót fog tenni a pénztárcátoknak is.

Ha legközelebb heves vágyat éreztek, hogy megvegyetek és birtokoljatok valami új tárgyat, élményt, bármit, próbáljátok megvizsgálni, hogy ez valós igényből fakad-e, vagy manipulálva vagytok... Próbáljátok azt is megtalálni, hogy milyen módon, milyen ösztönös vágyon keresztül jutottak be a "házatokba" (pld. szexualitás, pozitív önértékelés vágya, férfiúi-női identitás stb.)

Őrködjetek tehát a küszöbnél, most pedig lássuk a meghökkentő kisfilmet! (Legalább kétszer megnézendő, mert akkor "esik le" igazán!)


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum