Jelenlegi hely

Címlap

Mi a csudát tudunk a világról?

Kedves Olvasóm!

A Mi a csudát tudunk a világról? című film az egyik legnagyszerűbb, amelyet valaha láttam.

Hosszabb idő után megint a szemem elé került, megnéztem újra, és most egészen más szinten tudtam értelmezni. A mondatok új értelmet nyertek.

Ez egy olyan film, amely képes arra, hogy 180 fokot fordítson az ember gondolkodásán, éppen ezért, írtam róla néhány gondolatot. Úgymond megágyaztam a témának, és a filmet is beágyaztam. A cikk címe: A gondolat hatalma.

Folytatva az asztrológiát népszerűsítő sorozatot, írtam egy érdekes cikket arról, hogy minek köszönhető Arnold Schwarzenegger sikere. Az már egy másik kérdés, hogy a megfelelő pillanatban nem tudott, vízszintes növekedésről függőlegesre váltani. Ez nem vált a javára, de a tény az, hogy kitartásával sok mindent elért. Lássuk, miként mutatkozik meg ez egy horoszkópban? Mi vitte a csúcsra Arnie-t?

Kedves Olvasóm, ha szeretnéd, hogy a Te személyes horoszkópodat is elkészítsem, hogy megtudd, milyen labirintusban vagy, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a Kapcsolat mezőben. Tájékoztatlak a feltételekről.

Végezetül ajánlok még két előadást.

Felkerült a Youtube-ra Bakos Attilának egy újabb előadása, komoly "hályogeltakarító" tartalommal:  Meghaladni az emberit-ki jgosult a Brahman meditációra.

Erős Győzőről mindeddig nem hallottam, de állítom, hogy az egyik legértelmesebb ember, akivel életemben találkoztam! Szívből ajánlom az előadásást, mert szív és ész van benne, valamint azt is elmondja, hogy miként lehet elérni, egy elérhetetlennek tűnő nagy célt: Út a fájdalom és betegség nélküli élethez.

Kedves Olvasóm! Remélem, hogy ebből a csokorból talász magadnak való virágot. Szeress, tanulj, tudatosodj! Válj teremtővé, és légy nagyon boldog!

Áldott őszi napokat!

Szeretettel: Annamari


Annamária képe

Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum