Jelenlegi hely

Címlap

Minden okosodik, csak minket néznek egyre ostobábbnak?

A közelmúltban jártamban-keltemben a képen látható óriásplakátra figyeltem fel. Na, gondoltam magamban, ez valami új misztikus sorozat beharangozója lesz, mely arról szól, hogy emberek jönnek vissza a halálból és beszámolnak az ottani "kalandokról"...

Nagyon meglepődtem, amikor kiderült, hogy ez bizony nem filmreklám, hanem az új generációs "okos gyógyszerek" hírhozója, amelyek állítólag már képesek személyre szabottan beavatkozni a szervezetünkbe, és ott célirányos gyógyító munkát végezni anélkül, hogy a test egyéb részeit veszélyeztetnék.

Milyen különös, gondoltam, okos már a telefonunk, a mosóporunk, és most már a gyógyszerek is azok... Igazán megható, hogy milyen védelmező, meleg gondoskodással vesznek körül minket! Minden csak fejlődik és okosodik körülöttünk, hogy jobb és könnyebb kegyen az életünk, mégis ha körülnézünk azt látjuk, hogy általánosságban, az emberi faj egyre boldogtalanabb és hajszoltabb.

Hol van a kutya elásva?

Feltevődik a kérdés, hogy tényleg így működik jól az élet, hogy a tudósok újabb és újabb csodaszerekkel és csodakütyükkel állnak elő, amit mi szépen magunkévá tesszük, és boldogok leszünk tőle?

Részben igen, mert a technikai vívmányok tényleg meghatványozzák a lehetőségeket, ám én a magam részemről óriási tévedésnek tartom az emberi lélek-test egyértelmű besorolását a többi, megjavításra szoruló gépezet közé.

A gyógyszeripar teljesen rátette a kezét az ember egészségügyére, egy olyan organizmusként állítva be az emberi szervezetet, amely állandó veszélyeztetettségben van a környezet részéről!

Álljunk meg egy percre, és gondolkozzunk el... Nézzük meg mélyebben és alaposabban ezt a dolgot, úgy, amint még sohasem tettük!

Kérdezem én: valóban megállja a helyét az az alapállás, hogy az ember, aki Földre született, veszélyeztetve van a mikroorganizmusoktól (vírusoktól, baktériumoktól, gombáktól)? Tényleg annyira szadista a Teremtő, hogy arra gondolt: jól telerakom nekik a terepet kórokozókkal, hogy aztán legyen, ami ellen küzdjenek egész életükben!

Most komolyan! Számodra logikus ez? Mert számomra egyáltalán nem!

Kiskorunktól fogva, egyszerűen elfogadtunk, megtanultunk egy olyan gondolkodásmódot, ránk telepített a társadalom egy olyan programot, miszerint itt vannak körülöttünk a gonosz, mindenre elszánt láthatatlan (!) kis lényecskék, amelyek megtámadnak, és ártanak nekünk.

Miféle látásmód, és világszemlélet ez? Min alapul, és mire kondicionál?

Félelemre. Arra, hogy félj egész életedben!

Félj attól, hogy "elkapsz" valamit, ami rajtad kívül álló, nem látod, ezért elkergetni, magadról lerázni sem tudod, viszont tönkre teheti az egészségedet. A "tudósok"viszont látták, és ők azt mondják neked, hogy bizony nagyon veszedelmesek ezek a kis valamik...

Tegyük fel a kérdést, játszunk el a gondolattal, hogy: ha tényleg nincsenek mikroszkopikus méretű kórokozók, akkor mégis mi a csudától betegszünk meg? Mert az kétségtelen, hogy meg szoktunk betegedni...

Hát a félelmeinktől!

A félelem - amint azt csodálatos magyar nyelvünk ki is fejezi - csak fél elem. A félelem olyan alacsony frekvenciájú rezgésminőség, amely tartósan  változtatja meg az emberi lélek állapotát oly módon, hogy az fizikai elváltozásokat eredményez.

A fejünkben gondolatok, hiedelmek vannak arról, hogy miként működik a világ. Ezek határozzák meg érzelmi-lelki állapotunkat. Az érzelmi állapot pedig meghatározza a fizikait, tehát elmondhatjuk, hogy a fejünkben lévő gondolatok, hiedelmek közvetlenül meghatározzák a testi egészségünket! 

Miért mehettek be a szentek a leprások közé következmények nélkül? Mert a gondolataikban az volt, hogy Isten különleges védelme alatt állnak, és semmi bajuk nem eshet!

Hogyan jön a képbe a gyógyszeripar?

Miután sikeresen be lett táplálva az emberekbe az, hogy a betegségek jó részét rajtuk kívül álló tényezők okozzák, amelyekkel szemben tehetetlenek, és ezért nem tudják befolyásolni, gyermekjáték volt elterjeszteni azt, hogy a kívülről bevihető vegyszerek (gyógyszerek) azok, amelyek elpusztítják a kórokozókat, illetve megvédik az embert a betolakodóktól (védőoltások)!

Az emberiségen uralkodni vágyó elit jó időben rájött, hogy az életösztön miatt, az egyik legbiztosabb manipulálási mód, a testi egészségen-betegségen keresztül való beavatkozás.

Recept: Kelts rémületet, majd nyújts megoldást! Hát ez a megoldás gyógyszeripar, amely pillanatnyilag a világ legjövedelmezőbb biznisze!

A vegyszerezésen (gyógyszerezésen) alapuló akadémikus orvoslás a beteg (= áldozat), kórokozó (= ellenség), és orvos-szaktekintély-gyógyszer (= megmentő, megoldás) hármasságban gondolkodik.

Hol vagy ebben Te, hol vagyok ebben én? Hát a szerencsétlen áldozat szerepében, aki kiszolgáltatottan várja, hogy az okos tudósok és doktorok előálljanak valami új megoldással! (fedezzék fel a rák ellenszerét, az AIDS-ét, stb.)

Lényeg a kontroll átadása, az ok és a megoldás kihelyezése a külvilágba, magunkon kívül...

Pedig a rák, és egyéb veszedelmes betegség ellenszerét nem a fehér köpenyesek fogják felfedezni, mert az a csodaszer már benned van! Úgy hívják TUDATOSSÁG. Úgy hívják FELELŐSSÉG vállalás!

Abban a pillanatban, amikor meghozod a döntést, hogy Te egy szellemi lény vagy, aki utazást tesz az anyagban, a tested pedig pusztán leképezi a lélek változásait, és nincs itt semmi, rajtad kívül álló kórokozó a Földön, ami árthatna neked, abban a pillanatban kilépsz a fenti hármasság áldozat szerepéből, és a kezedbe veszed a gyeplőt.

Mert végső soron mi a betegség?

Újmedicinás, biologikus megközelítésben, de pszichoszomatikus szemszögből is, a betegség nem más, mint egy jelzőrendszer. A test megmutatja, hogy milyen zavart szenvedett el a lélek. A biologika szerint, (és személyes meggyőződésem szerint is) a test csakis és kizárólag a lélek kibillenései okán betegedhet meg! (Kivéve, ha balesetet vagy mérgezést szenved el, de ezeknek is megvan a metafizikai oka!)  Lásd az: Új medicina, új utak című írást.

Mire való a betegség? Mi értelme? Az, hogy figyelmeztessen arra, hogy milyen megoldásra váró konfliktusaink vannak. Hol akadtunk el az úton. Ha a konfliktust (= az egyén valamilyen összeütközése a környezettel) megoldjuk, ha az akadályt sikeresen eltávolítjuk az utunkból, egy magasabb szintre kerülünk.

Mit érünk el ezzel szemben a gyógyszerezéssel? Kivesszük a kontrollt és a konfliktus-megoldás lehetőségét az ember kezéből, elnyomjuk a tüneteket, és ami leglényegesebb, folyamatosan abban a hitben tartjuk, hogy a megoldás rajta kívül található! Hogyan kell pipogya gyermeket nevelni, aki távol áll az életrevalóságtól? Szabj meg neki mindent, oldj meg helyette mindent, mond azt neki, hogy hülye mindenhez! Ezt teszi velünk a Rendszer. Hülyegyerekeket nevel belőlünk. Gondolkozz el ezen...

Kérlek, nézzétek meg alábbi pár perces videót az innovációról, okos gyógyszerekről és elmélkedjetek el, a fent leírtakon. A hangzatos, tudományos, nagy szavak mögött - melyeket az innováció "szájába" adnak - tömény manipuláció áll. Művészet ennyi félelmet belepasszírozni nem egészen három percbe!

Az igazi vírusok nem ellenségeink (ha léteznek egyáltalán), de az elmevírusok nagyon is! Figyeljetek az ilyen programozásokra: "az emberi test harcot vív a különböző betegségek ellen", "könyörtelen hadjáratot indítottam a súlyos népbetegségek ellen", "újra le kell győznöm a kórokozókat, melyek ellenállóvá váltak a kifejlesztett hatóanyagokkal szemben", "új módszerekkel kell legyőznöm a betegségeket" stb. Csupa félelemkeltő, agresszión, háborún alapuló program, amelyben a "beteg", bár álságos módon főszereplőnek van beállítva, igazából csak statiszta, mert az égvilágon semmi nem múlik rajta... Csak hinnie kell, nem önmagában, de a szuperintelligens gyógyszerben és az orvosban!

Nem vagyok szélsőséges, és nem mondom azt, hogy egyáltalán nincs szükség orvosokra, vagy akár bizonyos esetekben vegyszerekre. Nem. De ne adjunk nekik mindenhatóságot, és ne kívülről várjuk a csodát!

Okos gyógyszer helyett, legyél Te egyre okosabb! Lásd az okokat. Ne kívülről, felülről várd az innovációt, legyél az Te magad!

Légy tudatos!

Ide vonatkozó videók: Gislaine Lanctot: Szabadságot a léleknek, és Egészségügyi maffia

                                                                  AIDS a 20-ik század legnagyobb csalása

 

 

 


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum