Jelenlegi hely

Címlap

Nyári elmélyülés

Kedves Olvasóim!

A nyár beköszöntével, kissé alábbhagyott az írás iránti lelkesedésem, ami megérzésem szerint az évszak kifele fordító jellegéből adódik.

Az elmúlt egy hónapban egyetlen írás született a trianoni évfordulóra, de volt néhány katartikus találkozásom valódi Fényhozókkal, filmeken, videófelvételen elhangzott beszédeken, valamint zenén keresztül, és ezekhez hozzáfűztem gondolataimat, érzéseimet.

Álljanak itt alább sorban. Szeretettel küldöm azzal a reménnyel, hogy ki-ki közületek talál majd egy-egy mondatot, hangot vagy képet, mely Utatokon előre visz, vagy szép pillanatokat hoz.

Trianonnal kapcsolatos gondolatok: Szétszakítva

Varázslatos Hamvas Béla esszé hangoskönyv formában, Rátóti Zoltán előadásában: Jázmin és olaj

Mooji röviden elmondja a lényeget. (Nekem nagyon sokat segített.) Üresítsd ki magad teljesen!

Az a senkiség amely a valakiség után következik, több mindennél! Szintén Mooji tanítás: Senkinek nem kell lennie senkinek

A magyar Asissi Szent Ferenc, a Nap és a Természet gyermeke: Jeszenszky István. Hatalmas, átmosó élmény volt találkoznom vele ezen a filmen keresztül: Az ember aki zenével gyógyít, és zenéjén keresztül.

"Azt mondjuk, hogy az idő múlik. Az Idő pedig azt mondja, hogy az emberek múlnak el..." Az egyik kedvenc mondatom abból a filmből, melyet Tolvaly Ferenc készített a tibeti Kailásza hegy körüli zarándoklatáról. Elbűvölő film! Tibetben a lélek

Kívánok tartalmas és derűs nyári napokat!

Szeretetetl:

Annamari


Annamária képe

Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum