Jelenlegi hely

Címlap

Kvantummező és Szentlélek

Pár évvel ezelőtt, kolostori tartózkodásom idején történt, hogy erősen kételkedtem egy történés pozitív kimenetelében. Egyszerűen nem láttam reális esélyt arra, hogy az a dolog jól érjen véget.

A szívemnek oly kedves Károly testvér azt mondta: "Imádkozzál Annamari, mert ami neked lehetetlen, az a Szentléleknek lehetséges!"

Nekem azért volt nehéz hinni vallásos értelemben, mert mindig érteni akartam az eszemmel is a dolgokat. 

Akkor sem tudtam, hogy a titokzatos Szentlélek miként rendelkezhet korlátlan hatalommal, és hogyan intézhet el mindent, a legjobb úton-módon. Tudni akartam, hogy miként talál meghallgatásra az imám.

Azt mondom, hogy ha meg akarod érteni a világ misztikus természetét, és a csodákat, akkor menj le az atomnál parányibb részecskék színterére. Ez a kvantumtér.

Meg fogsz lepődni, mert ott nem találsz szilárd, előre eldöntött dolgokat, hanem pusztán lehetőségeket. A lehetőségekből pedig, a te figyelmed, szándékod hatására rajzolódik ki a valóság.

A kvantummező, egy varrat nélküli egységes információs tér, amely minden elképzelhető lehetőséget tartalmaz, és mindent mindennel összeköt. 

Ez a Szentlélek ható-tere is.

A valóság nem más, mint a létezés vibrálása a tiszta, körvonalazatlan kvantummező, és a megtestesült forma között. Elképzelhetetlenül rövid időközönként az emberi tudat informálja a tiszta kvantumteret arról, hogy mit formáljon meg. 

Az, hogy az emberi tudat, milyen információkat ad, azt mindenkor az ember gondolatai, érzelmei, hiedelmei, szándékai határozzák meg. Egyszerűbben fogalmazva: ahol a figyelmed, ott valóságod!

Ezért minden egyes alkalommal, amikor a létezés a formátlanba oszcillál, lehetőségünk van változtatni azon az információn, amit éppen "megrendelünk" a kvantummezőtől.

Hogyan működik tehát az ima? Tartósan, és mély érzelmekkel átitatva, a figyelmemet egy kívánt "valamin" tartom. Ez minden sejtemet átjárja. Ily módon a végtelen potenciállal rendelkező kvantumtér értesül a szívem vágyáról, és megjeleníti nekem. A Szentlélek számára semmi sem lehetetlen!

Lényeges, hogy az érzelem az igazi hajtóerő, ami ellátja erővel a gondolatot. Nem az valósul meg, amit gondolok, hanem az, ahogy érzek ezzel kapcsolatban. Amint a Bibliában is szerepel: az ember szíve kerül mérlegre, és ha az a pehelynél is könnyebb, akkor üdvös kimenetelre számíthat.

A kvantummechanika magyarázatot ad a csodákra, és a bűnhődésekre is. 

Az ember saját magának fogja megteremteni azt a jövőt, amire érdemes, hisz pillanatról-pillanatra azt az információt küldi a tiszta kvantummezőbe, amely a szívében van. 

Csalni lehetetlen. A valóság mindig hűen tükrözi az aktuális érzelmi-gondolati állapotot, a világról való hiedelmeket.

Vonatkozó írások: A gyógyulás csodája

                             Az elme fogságában

                             A Szív

                             Ha akkora hitetek volna, mint egy mustármag

Ajánlott cikk: Bizonyíték van arra, hogy az emberi test, a tudat kivetülése

Ajánlott videók: Kvantummechanika

                         Végtelen lehetőségek-a gondolat hatalma   

                         Holografikus univerzum 


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum