Jelenlegi hely

Címlap

Közös ügyeink

Kedves Olvasóim, Barátaim!

Szeretem az októbert, mert olyan szép érett, színteli, és elmélyülésre hívó hónap... A nyár melege és fénye még itt van a közelben, és átragyog a lombokon, de már csípnek a reggelek. Napról-napra kevesebb a világosság kint, de ez kiválóan alkalmas a benső fények kigyújtására!

Az elmúlt héten, egészen lázba jöttem egy ügytől.

Történt ugyanis, hogy az általam nagyra becsült Egres Katinka, aki színésznő létére szívügyének tekinti, hogy egy élhetőbb és tudatosabb világot teremtsünk a magunk számára, közzétett egy felhívást többek között a facebookon, amelyben közösségi támogatást kér egy olyan kisfilm leforgatásához, amely egy gyógyító, tanító, biotermelést folytató közösség életét mutatná be a portugáliai Tamena-ban. 

Az az igazság, hogy mostanában egyre inkább fókuszban van nálam  a gyökerekhez való visszatérés gondolata, és fellelkesít ha ökoközösségekről hallok, ezért eléggé rosszul érintett, hogy az általam is megosztott és közzétett felhívásra nagyon kevesen reagáltak.

Mint kiderült, voltak akik nem jeleztek vissza látható módon, csak szótlanul az Ügy mellé álltak, de ez csak árnyalja azt a képet, mely kialakult bennem: közömbösek vagyunk azon ügyek iránt, melyek nem fűződnek közvetlenül saját magunk és szűk környezetünk megélhetéséhez, pillanatnyi állapotához, pedig a továbblépést jelentenék! Erről született a Nemes ügy? Nem érdekel! című írás.

Ezúton is kérlek Benneteket, hogy lehetőségetek szerint támogassátok az ügyet, ha nem is anyagiakkal, de információ-továbbítással, vagy mondjuk támogató gondolatokkal. A jövő generációk, a gyerekeitek egy élhetőbb világot kaphatnak, ha lerakjuk az alapjait az egymást fenntartó helyi társulásoknak, közösségeknek!

Megalakult a Pilisi Tündérkerti Szövetség, íme egy kis videó róla: Tündérkert a valóságban

Az elmúlt héten, a "spanyolviaszt" is feltaláltam, amikor is megfogalmaztam egy rövid gondolatsort arról, hogy miként éljünk békésen anékül, hogy "csinálnánk a feszkót" ha kell, ha nem... Ez a Léggömbi lét, című írás, tényleg csak egy korty!

Igen nagy hatással volt rám ez a hippi kinézetű, végtelenül karizmatikus úriember, nézzétek csak!

Egy nem mindennapi történet: A valódi Patch Adams. Teljesen új távlatokat ad a gyógyításnak, felhívja a figyelmet arra, hogy együttérzés nélkül nincs gyógyítás! Ezúton is köszönöm a video fordítását földimnek Blue-nak (Szabad Gondolat). (Ha nem jelenne meg a felirat, a kép jobb alsó sarkában aktiválható.)

A végére egy lényeges dolog!

Kedves Lélek Café vendégek, ismerős és ismeretlen Barátaim!

Mivel most már tényleg kezd kialakulni egy használható rálátásom az ember útjára e földi "kiképzőpályán", vállalom, hogy legjobb tudásom szerint segítségére leszek azoknak, akik hozzám fordulnak  némi útmutatásért.

SZOLGÁLTATÁSAIM: Bármi nemű elakadásban segítséget nyújtok egyelőre írásban, amennyiben röviden összefoglalod és megírod a problámádat. Egy külső szem teljesen másképp, más szemszögből néz a helyzetre, és közösen megtalálhatjuk a kulcsot. Ez afféle on-line pszichológiai szolgáltatás lenne.

Vállalom továbbá személyre szabott "önismereti térkép" készítését a születési dátum alapján (horoszkóp, számisztika). Ez egy "használati utasítás" önmagunkhoz, hisz alapvető problémát jelent az, hogy nem tudjuk, hogy kik vagyunk, és milyen feladattal jöttünk a Földre, és rendre ugyanazokban a csapdákban találjuk magunkat.

Megtanítalak tanulni Téged, vagy gyermekedet olyan módon, hogy a tanulás nem lesz kínlódás többé, hanem izgalmas kihívás, játék, és ráadásként sokkal jobban berögzül!

Akit érdekel az ajánlatom, vegye fel velem a kapcsolatot a Lélek Café felületén. Az ellenszolgáltatásról szintén ott egyeztetünk.

Kívánok szép őszi napokat, kellemes hétvégét! Legyetek éberek és derűsek!

Szeretettel:

Annamari

 

 


Annamária képe

Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum