Jelenlegi hely

Címlap » Vendégség

Egres Katinka felhívása

  

Kedves Lélektársak! 
Tavaly kis családommal egyetemben saját költségünkön bejártuk és dolgoztunk, tanultunk, és rengeteg tapasztalatra tettünk szert több európai és angliai ökoközösségben, amit utána hazahoztunk Magyarországra és az országban és azon kívül is több inspiratív előadást tartottam a tapasztalatainkból. A leforgatott anyagok egy részét kislányom sikeresen eltüntette a készülékemről, de Európa legnagyobb ökoközösségéről, az észak-olaszországi Damanhurról, mégiscsak sikerült egy nem is akármilyen dokumentum filmet összeállítanunk, ami röviden és velősen összefogalta mindazt, amit erről a közösségről és egy élhetőbb életről tudni érdemes.
Álomból Valóság - Damanhur:


A filmem célja semmiképpen sem a figyelem felkeltés volt erre a helyszínre, hanem csak és kizárólag az INSPIRÁCIÓ, ami ha jól látom célba is ért, hiszen jelentősen megnőtt azon emberek száma, akik elkezdtek érdeklődni egy más, fenntarthatóbb, élhetőbb életmód, közösségi létezés felé. És talán a példa után most már el is tudják képzelni, hogy megvalósítás is lehetséges, ha együtt tudunk működni a saját = mások boldogsága/ boldogulása érdekében.

Mint valamennyien már értesültetek róla, ismét gyermeket várok, hatalmas örömmel, ugyanakkor ez sürgetőleg is hat arra nézve, hogy a következő dokumentum filmem, amit két éve tervezek, leforgatásának helyszínére még az idén időt kell szakítanom.
Ez a helyszín nem más, mint - legjobb tudásom szerint - Európa második legnagyobb, és legmodernebb szemléletű ökoközössége Tamera - Portugáliában.

Az olíva szüret időpontja kiváló két hetes alkalom a közösséggel és életmódjukkal való megismerkedésre október 24- nov. 10 ig.
Iskolájuk világszinten egyedülálló alternatíva az új tudatos oktatásban ( most rendezik meg október elején az Új Iskolák egy Új Világért c. Első nemzetközi oktatási Szimpóziumot) valamint itt található, ha jól tudom az egyetlen Béke Egyeteme, ahol a világbékéért lokális, háborús és konfliktusos övezetekre képeznek ki ún. Béke fenntartókat, illetve béke nagyköveteket.

A világunk emberi közösségéért folytatott munkásságuk kiemelkedő, nem csak emiatt. Tamerát ún. Gyógyító Pontnak, Gyógyító Sejtnek, Biotópnak is nevezik. Az erőszakmentes lóhozállással vegyített lovasterápia, általam rendkívül nagyra becsült, szintén Európa szerte egyedi változata a lovasterápiának.

Az utazás és szállás költségek együttesen körülbelül 300.000 Ft-ba fog kerülni, amiben még nincs benne, sem a filmkészítéséhez elengedhetetlen technika, sem az utómunkálatok költségei.

Az idő rövidsége miatt a pályázati finanszírozás eleve kiesik a lehetőségek közül. Marad a közösségi finanszírozás, mint egyetlen fennmaradó lehetőség, hiszen ezt a filmet is, csak úgy, ahogy az előző film elején és végén is láthattátok, NEKTEK készítem, és semmilyen korlátot nem gördítek az információ áramlás és a terjesztés elé, sőt minden magamtól telhetőt megteszek, hogy minél több emberhez juthasson el ez az INSPIRÁCIÓ, egy emberhez méltóbb létezési formáról, ahol a környezetünkkel és egymással harmóniában tudunk létezni! Ez nem utópia, ez valóság.
Évek óta többekkel egyetemben azon dolgozunk, hogy itthon Magyarországon is születhessen minél több ilyen "Gyógyító Pont" az országban. >>> http://www.kvantumklub.hu/miter/index.php

Kérem szépen, aki teheti, továbbítsa üzenetem olyan barátoknak, akikről tudható, hogy szívesen támogatnának egy ilyen közösségi haszonnal járó kezdeményezést, mint ez a film elkészülte.

Aki támogatni tudja, szeretné ezt az utat, azt ígérem, hogy a támogatás mértékének megfelelő módon vonom be a munkafolyamatokba, illetve a következő díjakban is részesül :
1. HA Te például "csak" egy szendvics árával tudsz támogatni, akkor is gondoskodom róla, hogy legalább egy fotó eljusson hozzád személyes köszönetemmel az esemény legfelemelőbb pillanatáról.
( Gondolj bele, ha mindenki csak 1000 Ft-ot utalna át, engem is bele értve, akkor 299 ember minimális hozzájárulásával már meg lenne az teljes út költsége. A DAMANHUR filmet több mint 23.000 ezren látták... Szerintetek van köztük 299 akinek megér a két filmből nyert inspiráció és remény egy ezrest??
2. HA Te ennél valamennyivel többet szánsz a filmre, akkor a támogatásod mértékének megfelelő mennyiségű tisztelet jegyet kapsz valamely " Gyógyító Sejtek" a világban c. Előadásomra
3. Vagy, HA van valaki, aki úgy érzi, hogy ő a filmkészítés és utómunkák költségeit tudja állni, -amihez külső munkatársakra lesz szükség, ami szintén pár százezres nagyságrend- azt szívesen bevonom az egész vágási, rendezési folyamatba és producerként lesz feltüntetve a filmen.

Számlaszám: MagNet Bank 16200106-11515553
Számlatulajdonos : Egres Katinka
Cím: 1062 Budapest, Andrássy út 98.
A megjegyzés rovatba kérlek tüntesd fel : TÁMOGATÓ
( ha külföldről utalsz : IBAN: HU26 1620 0106 1151 5553 0000 0000 )

Áldás!

Egres Katinka
Inspiratőr előadó

U.i.:
Csak tudjátok, hogy ha egyetlen Ft sem érkezik a számlára, akkor is megtalálom a módját, ki fogok jutni, és le fogom forgatni nektek ezt a filmet, mert számomra nincs fontosabb, mint, az a belső hang, ami azt súgja: "Menj, cselekedj, és tedd, amit csak te tudsz, amire születtél, mert ezért tanultál egész eddigi életedben, ne aggódj és ne hezitálj, minden el lesz rendezve, az Ég akarata szerint, mert az Ég akarata érvényesül mindenen és mindenkin keresztül. " így legyen, Ámen.  


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum