Jelenlegi hely

Címlap

Őszi ajánló

Kedves Lélek Café olvasó!

Régen jelentkeztem hírlevéllel. Azt az elvet tartottam szem előtt, hogy csak akkor szólj, ha szavaid értékesebbek a csöndnél. :)

Most azonban fontos közlendőm van.

Hosszú spirituális út áll mögöttem, de mindig a szavak, és gondolatok elvont elefántcsont tornyában maradtam, és emiatt a félelmeim hű csatlósként követtek mindvégig.

Júniusban az Everness fesztiválon, ismertem meg Ugri Misit, aki a Kahi Healing módszert oktatja Magyarországon. Olyan erejű szeretet, játékosság, és szabadság áradt belőle, ami képes volt áthatolni a falaimon, és megérinteni az én határtalan, szabad részemet.

Szeptemberben részt vettem, a Ki a félelemből, be az életbe! című 3 napos szemináriumán, ahol találkoztam, és szembenéztem a legbelsőbb félelmeimmel. A tréning frenetikus volt, és tűzön járásban csúcsosodott ki. (Amúgy nem ez volt a legnehezebb...)

Ez az élmény indít arra, hogy hírül adjam a Lélek Cafén, a Misi által szervezett programokat, hogy a tudása, hatása, eljusson azokhoz, akiknek éppen erre van szükségük.

A Kahi Healing rendszeres budapesti oktatása mellett, idén novemberben, két különleges tanfolyam lesz Magyarországon, amelyet Misi német barátja, Tom Rietdorf vezet. Tom Rietdorf az az ember, aki "lehozta" a Kahit a fizikai síkra, és ő volt Ugri Misi tanára is.

Az egyik szeminárium a belső szellemi erők felébresztését, és a blokkok oldását célozza meg. Bővebb információt itt találtok: Médiumitás

A másik szeminárium a gerinc helyreállítását, és a csontrendszerben lerakódott terhek, sérülések feloldását célozza meg. Bővebb információ: Gerinc helyreállítás

Misi személye hitelesíti számomra ezeket a tanfolyamokat, így jó szívvel ajánlom figyelmetekbe! 

Szép őszi napokat kívánok!

Szeretettel: Annamari

 

 

 


Annamária képe

Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum