Jelenlegi hely

Címlap

Internetadó, eltékozolt idő

Kedves Olvasóm!

Igazi vizes őszi napokat élünk, de tüzes történésekkel.

Megfigyeltem, hogy minden évben, amikor a Nap október 23-án belép a Skorpió jegyébe, véget érnek az aranynapok a természetben. Így aztán kénytelenek vagyunk belül folytatni a fényességet...

Október 23-a alkalmából megnéztem egy-két dokumentum filmet ebben a témában. A Magyarország lángokban című, részletesen bemutatja az eseményeket. Ha megnézitek, az elején található történelmi bevezetőben elhangzó finn-ugor származásról ne vegyetek tudomást. :)

Mindenesetre az 56-os forradalom gerincbe törte a sztálinizmus ideológiáját még akkor is, ha eltiporták.

A hét "nagy durranása" kétségtelenül az internetadó kilátásba helyezése volt. Elsőként "hard" változatban szerepelt (150.-Ft minden megkezdett gigabyte-ra, felső határ nélkül), utána "light" változatban (megszabott plafonnal). Véleményem szerint, a hírek efféle tálalása figyelemelterelő és energiacsapoló művelet. Íme az erről írt cikkem: Internet adu.

Jó hír, hogy Szepes Mária legendás könyvének hangoskönyv változata részletekben felkerül a youtube-ra. Felolvassa Kerekes Andrea, a Sorskapu  honlap szerkesztője.

Szeretnék még ajánlani neked egy filmet is. A címe: Lopott idő.

Ez a film attól különleges, hogy a pénzalapú, nyugati értékrendszert egy az egyben felváltja az idővel, és ezzel végletesen kisarkítja. Az emberek életidőt kapnak fizetésként, és például egy kávé négy percbe, egy luxusszállodai szoba két hónapba, egy nagy értékű vállalat pedig eonokba kerül. (Az eon nem más, mint kozmikus időegység.) Nagyon érdekes "kívülről" látni a pénzen alapuló hierarchikus emberi társadalmat, átfogalmazva egy másik értékmérőre. Több mint érdekes, mert ha tovább gondoljuk a témát, lehetőség nyílik egy makacs hiedelem áttörésére, mi szerint a pénz a legfontosabb érték.

Mert Te, kedves Olvasóm, hihetetlenül gazdag vagy, tekintve, hogy van időd, és még gazdagabb, ha olyan időd van, amit azzal töltesz el, amit igazán szeretsz!  Használd hát bölcsen a vagyonodat!

Az, hogy milyen időpillanatban születtél meg a Földön, sokat elárul arról, hogy milyen a te labirintusod, amelyben benne vagy. Ha szeretnéd, hogy elkészítsem A SZEMÉLYES HOROSZKÓPODAT, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a Kapcsolat mezőben. Tájékoztatlak a feltételekről.

Felismerésekben, és örömben gazdag  őszi napokat kívánok! 

Szeretettel: Annamari


Annamária képe

Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum