Jelenlegi hely

Címlap

Internet adu

 Az még hagyján, hogy kedvenc Briget Jones-unk (Renée Zelwegger) úgy átszabatta a fizimiskáját, hogy rá sem lehet ismerni, de itt az internetadó híre!

Az biztos, hogy az internet egy olyan terület, amely mindannyiunk érzékeny pontja, és aki itt nyomkodja, netán szurkálja, az tutira megy... Ez ugyanis nem egy parciális dolog, amely a társadalom szűk rétegét érinti, hanem az érintettség mondhatni általános.

A cél az, hogy amikor hallunk erről a hírről, a szívünkhöz kapjunk, görcsbe ránduljon a gyomrunk, és minden idegpályánkon, az utolsó sejtünkön is végigszáguldjon a jó öreg félelem, és bizonytalanság. "Még ez is?" "Mi jöhet még?" 

A hatás borítékolható.

Érzékelhető a felgyorsuló szívdobogás, a szaporább légzés, a sarokba egyre inkább beszorított áldozat zihálása.

Erőcsapolás és figyelemelterelés zajlik. 

Kijátszották az egyik aduászt.

Több dologra tudok gondolni. Például:

-Politikai szintű figyelemelterelés: ameddig arra koncentrálsz, hogy lenyúzni készülnek rólad egy rétegnyi bőrt, addig sem foglalkozol az egyre súlyosabb állami szintű visszaélésekkel (NAV botrány, amcsi ügy, vagyonosodási botrány).

-"Ez még a kisebbik rossz!" fordulat: Ez is terelés, manipulálás. Így kell csinálni: dobj be valamit a köztudatba, ami mindenkit érzékenyen érint, aztán jelents be egy súlyos, de széles rétegekre közvetlenül nem ható információt, és meglásd, hogy a nép megkönnyebbülten felsóhajt: "Na jó, ez mégsem annyira rossz, mint az internetadó!" Ez olyan dolog, hogy ha egy pillanatra megmerítenek a forró vízben, és ezt ismételgetik, idővel egyre többet fogsz bírni. Fokozatosan kell megpuhítani az embereket. Forró, hideg, forró, hideg... Megedzeni az egyre nagyobb függőségre.

-Szociológiai szondázás: feltérképezik, hogy milyen szintű, mértékű, és jellegű a tiltakozás, egy ilyen kardinális probléma esetén. Mire képesek, és hajlandóak ma a magyarok?

-Szellemi- lelki szintű figyelemeterelés: megmondom őszintén, ez a legnagyobb probléma. Ha a figyelmedet kirántja önmagadból, és magához bilincseli egy külső téma, azonnal kiesel a saját ritmusodból. Olyan, mintha elektrosokkot kapnál. A rezgésszámod leesik, megzavarodsz, és ahelyett, hogy csinálnád tovább azt a feladatot, amiért a Földre jöttél, egy sokkal korlátozottabb, szűkebb, sötétebb tartományban találod magad.

Mit lehet tenni? Azt, hogy leszállsz arról a játéktábláról, felállsz attól az asztaltól, és egy másik szinten kezdesz el játszani. Hidd el, az ő terepükön nem tudod megverni azokat a játékosokat. Átfogalmazod a helyzetet, új kereteket teremtesz.

Az új játékban a cél a középpontban, nyugalomban maradás. Az, hogy rajta tudd tartani a figyelmed az utadon akkor is, ha vénasszonyok potyognak!

Ne feledjük, a játék élesedik. Egyre többen ébredünk, és a léc emelkedik. A tét is. A próbák bonyolódnak. 

Ide figyelj! Csak lélegezz, és játssz tovább, ne zuttyanj össze! 

Hát nem érted?! A figyelmedet akarják!

Tartsd a középpontban a figyelmed, emlékezz, hogy miért jöttél! Arra fókuszáld, amit akarsz, hogy megjelenjen az életedben.

Ne fordulj az árnyék felé, csak a Napot nézd!

Használd a teremtő képzeletet!

Ne add az értékes figyelmed, ne adj többet, mint ami muszáj! Tartsd magasan a rezgésszámod a bizalom, és öröm tartományában!

Mert ahol a félelem megjelenik, ott a Fény kialszik.


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum