Jelenlegi hely

Címlap

Megvilágosodás vagy Illuminati?

Az emberiség válaszúthoz érkezett.

Egyrészt: soha nem látott méreteket öltött a lelki és fizikai leigázás. Legyünk őszinték, nagyon kevés kivételtől eltekintve, az emberiség modern rabszolgaságban éli az életét. Az egy másik kérdés, hogy ezt megszokta, de nem lehet elmenni az általános csüggedtség, fáradtság, reménytelenség, és az önpusztító hedonizmus mellett, mely az előbbieket próbálja elfedni. Ez jelent valamit.

"Az emberek minden héten várják a pénteket, minden egyes évben a nyarat, és egész életükben a boldogságot..." - Ritu Ghatourey

Másrészt: soha nem lehetett ennyi információhoz jutni,- gyakorlatilag minden az orrunk előtt van ahhoz, hogy felébredjünk. Hozzáférhetünk az ébresztő filmekhez, könyvekhez, az interneten weblapok sokasága tálcán kínálja, a tudatosságot felébresztő, és növelő információkat. Csak érte kell nyúlni.

A kérdés az, hogy érte nyúlsz-e?

Kilépsz-e a megszokott kis komfortzónádból, lecseréled-e a minden esti sorozatodat, egy-egy tudattágító filmre, előadásra, könyvre?

"Minden készen van egy új világhoz. Te mivel veszed ki a részed?" (Tudatosság -Tudatában weboldal)

Nézd meg az alábbi kisfilmet az illuminátusokról, és ismerd meg, hogy a bolygónkon egy pár tucat ember, hogyan, milyen módszerekkel "vágja zsebre" az emberiség majd teljes egészét...

Hogy miért sikerül ez nekik? Azért, mert -amint a nevük, az Illuminati is jelzi- beavatottak. A legapróbb részletekig ismerik az emberi lény ösztöntérképét (vágytérképét) és biztonságosan navigálnak a lelkünkben. A legfelsőbb szinten beavatottak az anyag mágiájába, és évszázadok során tökélyre fejlesztették ennek gyakorlatát. Ennyi.

De Te nem kell, hogy része légy már a játékuknak! Hahó! Ébresztő! Új ország jelent meg a térképen, amelynek "állampolgársági feltétele" a tudatosság.

Ez egy új, másfajta beavatottság. A szellemé. Egy új fejlődési fokozat.

E szerint nem azért vagyunk a Földön, hogy elmerüljünk az anyagban, hanem azért, hogy átszellemítsük azt.

Magyarul: megtanuljunk szeretni, egységben gondolkodni, és egymással együttműködni.

Elhagyhatod a régi világodat, beleléphetsz az újba. Magukra maradnak az illuminátusok Isten nélküli materializmusukkal, az agymosó programjaikkal, amint megizmosodik, az együttműködés és szeretet hullámhosszán rezgő új emberiség...

Elhagyhatjuk ezt a régi világot, mint a kígyó, amelynek frissen növő új bőre, lelöki a régit.

Nézd meg a Thrive- Növekedj! című filmet itt alább. Erról az útról szól.

Az elején válaszútról beszéltem.

Ne dugd többé a fejedet a homokba. Válassz!

Merre indulsz?

Vonatkozó írás: "Rendkívüli válság" szükséges az Új Világrend fenntartásához


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum