Jelenlegi hely

Címlap

Adventi hírlevél

Kedves Olvasóm!

Üdvözöllek advent második vasárnapján! 

Épp az imént fogalmaztam újra, hogy mit jelent számomra ez az áldott időszak.

A két évvel ezelőtti íráshoz képest, ez a cikk rövid, nagyon tömör és puritán. Megfosztottam minden díszlettől, ami elfedi a lényeget. Csak a fénye ragyog bennem. Remélem, át tudom adni! Az írás címe: Advent újratöltve.

A filmajánlóba bekerült egy csodálatos dokumentumfilm arról, hogy miként tette a fehér ember a világ gyarmatosításának részévé az oktatást. Báránybőrbe bújt farkasként, a nagy jótevő álcáját magára öltve, a nyugati kultúra beavatkozott sok ősi, szervesen működő ököszisztémába. Pedig "az oktatás nem arról szól, hogy megtöltesz egy csöbröt, hanem arról, hogy meggyújtasz egy lángot." (Yeats)

Az ajánló címe: A világ iskoláztatása.

Ha van időd, nézd meg az alábbi filmet, ami a darwini evolúcióelmélet módszeres cáfolata. A Földön lévő élet egy tudatos, intelligens tervezés eredménye, hisz még egy baktérium ostora sem alakulhatott ki természetes kiválasztódással, nemhogy egy egész szervezet! A film címe: Az élet rejtvényének megfejtése

Ha magas szemszögből szeretnél belepillantani az aktuális politikai helyzetbe, akkor ezt a beszélgetést ajánlom: Világ Panoráma- Az orosz térnyerést próbálják megfojtani

Jó ajándék lehet karácsonyra egy horoszkópelemzés! Hogy miért ajánlom, és kiknek, azt itt nézheted meg. Visszajelzéseket itt olvashatsz.

Ha felkeltette érdeklődésed, akkor vedd fel velem a kapcsolatot itt, és tájékoztatlak a feltételekről. Rendeléseddel támogatod a Lélek Café honlap működését! 

Szeretettel üdvözöllek, és boldog adventot kívánok!

Annamari


Annamária képe

Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum