Jelenlegi hely

Címlap

A gazdasági összeomlasztásról

Azt hallani, hogy az összeomlás szélén áll a gazdaság.

Ha a kulisszák mögé nézünk akkor látjuk, hogy ez bizony egy programozott összeomlás... Összeomlasztás, egészen pontosan. Nincs már szükség a jelen pénzügyi rendszerre, hát összeomlasztják!

A pénzügyi hatalom valós vagyonának sokszorosát állítja elő pénz formájában, ezt kihelyezi adósokhoz (hozzánk), akik viszont valós pénzt fizetünk vissza, a munkánk gyümölcsét. A kifosztók ebből valós értéket vásárolnak: termőföldet, vizet, ásványkincseket.
A jelen pénzügyi rendszer egy eszköz, amely egy célt szolgál. Ha a cél teljesül, nincs tovább szükség az eszközre, ezért be lehet dönteni. Tőzsdével, spekulációkkal. Így aztán lehetetlenné válik a felvásárolt értékek visszaszerzése is...

Mi tehát a sátáni játék-stratégia?

Végy egy kis értéket, képezz belőle nagy virtuális értéket, ezután vásárolj belőle természetes értékeket, majd borítsd fel a táblát! Kis szépséghiba, hogy ehhez rendelkezned kell azzal a hatalommal, hogy a "pincédben" nyomtatott pénz valódiságát senki ne vonja kétségbe...


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum