Jelenlegi hely

Címlap

Emlékek őre

Kategória: 

 Az emlékek őre egy igazi elgondolkodtató, és a határainkat tágító film.

Képzeljetek el olyan lakóhelyeket, életközösségeket, ahol kiküszöbölésre kerültek az érzelmek. Ezek a filmbéli Telepek. "Szépséges, tiszta helyek, ahol a zűrzavart legyőzte a rend."

Az érzelmek oly sok szenvedést okoztak az embereknek, ezért megtalálták a megoldást, létrehozták a Telepeket, ahol szigorú szabályok uralkodnak, és az emberek minden reggel egy injekció segítségével megszabadulnak az érzelmeiktől. Nincsenek színek, és nincsnek igazi családok sem.

Csupán egy ember őrzi az emlékeket a régi világról, az Emlékek Őre. Ő hordozza magában a teljes élet valóságát, amikor még millió árnyalata volt az életnek az érzelmeknek köszönhetően. Nagy szépségek, magasságok, és nagy szenvedések is. 

A film az emlékek átadásának történetét mutatja be. Az Örökítő odaadja utódának, Jonas-nak a teljes élet élményét, a fiúnak pedig van bátorsága "rászabadítani" ezt a közösségre.

Én a magam részéről egy nagyon erős párhuzamot tudok húzni a filmbeli emberek között, és közöttünk. Mi is éppen olyan "fogyatékosak" vagyunk mint ők, mert megfeledkeztünk az Egység élményéről. Arról, hogy egyek vagyunk, és teremtők vagyunk.

Szerencsére közöttünk is vannak felébredett Őrzők, akik képesek emlékeztetni a félelem nélküli teljes létünkre. A látszat és a Valóság között ugyanis nagy a különbség!

A film letölthető az internetről. Javaslat:http://filmbirodalom.com/watch-embed-270247-19559 Innen közvetlenül megnézhető.

Letöltési segítséget a további filmekhez  itt találsz.


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum