Jelenlegi hely

Címlap

Conchita üzenete

Miközben az emberek többsége azzal van elfoglalva amit lát, illetve a saját érzelmeivel, öndefiníciójával Conchitához képest, észre kell vennünk, hogy ez a jelenség egy kompex üzenet.( Persze akinek úgy tetszik, hiheti azt, hogy egy "gender" személy énekel saját nehézségeiről, újjászületéséről, és az elfogadás szükségességéről, ez sem téves, de szerintem van mélyebb olvasat is...)

Conchita Wurst nem egyszerűen egy homoszexuális férfi aki szeret női ruhában énekelni, hogy felhívja a figyelmet a "másság" elfogadására- mint mondja-, hanem egy olyan műgonddal, alapossággal és szakértelemmel  előkészített és elkészített jelenség, mint a hímzett estélyi ruha amelyet visel...

Bizony, Conchitát hosszú évek alatt szabták formára, és "hímezték ki", hogy pont olyan legyen amilyen kell, és elérje a kellő hatást. Mit? Hogy minél szélesebb körökben odafigyeljenek rá, napokig-hetekig beszéljenek róla, és ami a legfontosabb: váltson ki extrém érzelmeket az emberekből! (Ami az emberből érzelmeket vált ki, arra jobban odafigyel, és sokáig nem felejti el.)

Kik tették ezt? Kinek az érdeke ez? Erről majd később...

Előttünk hever egy jó pár puzzle részlet, és össze kéne úgy rakni, hogy az egész logikusan összeálljon, és a megértéshez vezessen minket!

Olyan részletek vannak, mint névválasztás, küllem (arc, öltözék), színpadi látvány, tetoválások, dalszöveg, videóklip... Mind-mind illenek a összképbe, higgyétek el! 

Nézzük mindjárt a névválasztást. A Conchita névnél legalább két vonatkozásra tudunk gondolni. Egyrészt spanyolul jelenti a fogantatást és a női nemiszervet, ami arra utal, hogy "micsoda nő ez a férfi!", másrészt az éberebb érdeklődők figyelmét ráirányítja  egy közel 40 évvel ezelőtti eseményre...

1961-65 között érdekes  jelenség tartotta áhítatos izgalomban az észak spanyolországi  Garabandal lakóit.

1961 júniusában, a falu határában, négy kislánynak megjelent egy angyal, hogy beharangozza a Szűzanya, látogatását. Az egyik lányt, akik kiválasztatott a hírnökségre- aki aztán a leghíresebbé vált-, Conchita Gonzaleznak hívták. (Szeplőtelen Fogantatás)

Mária megjelenésének oka az volt, hogy az emberiség nagy bűnben élt, "a pohár tele, már majdnem kicsordult", ezért megtérésre, bűnbánatra hívta azt. (Akit bővebben érdekel a garabandali jelenés leírása, itt vagy itt bővebben utána olvashat. Dokumentumfilmek: Garabandal üzenete  Garabandal-a szemtanúk  Főleg az elsőt érdemes megnézni, nagyon érdekes!)

A mi szempontunkból, most az a leglényegesebb, amit Conchita látnoki naplójában ír arról, hogy a Szűzanya négy lépésről beszélt neki, amelyekkel isten hatást akar gyakorolni az emberekre.

Egy isteni Figyelmeztetésről, amely meg fogja előzni a Nagy Csodát, és amely maradandó Jelet hagy maga után. A jövendölés utolsó pontja feltételes. Ez nem más, mint a Büntetés, melyet isten akkor mér az emberekre, ha az első három pont ellenére sem térnek meg... 

Milyen lesz a figyelmeztetés? " Mindenki fogja látni és tapasztalni az egész világon, és Istennek közvetlen cselekedete lesz. Felfogó képességünket meg fogja haladni. Ha valaki meghal tőle, az kizárólag az ijedtségtől lesz, amit a figyelmeztetés meglátása okoz."

Ezek a történések a mai napig nem valósultak meg, de Conchita Gonzalez kapott információt az időpontokról is. A figyelmeztetés nyolc nappal fogja megelőzni a csodát, mely csütörtöki napon este 8.30-kor fog bekövetkezni, és egybe fog esni egy eucharisztiával kapcsolatos egyházi ünneppel.

Az esetleges büntetésről is láttak képeket a lányok, ami nagyon megviselte őket, hisz emésztő tüzet, égi csapások sokaságát látták.

Az eredeti garabandali jelenésben szó van tehát figyelmeztetésről, csodáról, jelről és kilátásba helyezett büntetésről.

Mit is énekelt az Eurovízión  a mi Jézus arcú, fényben álló, arany ruházatú Conchitánk?

"Seeking rather than vengeance /Retribution You were warned/Once I’m transformed /Once I’m reborn/You know I will rise like a Phoenix" 

Ez magyarul nyersfordításban: megkereslek inkább, mintsem bosszút állnék, a büntetésed, melyre figyelmeztetve voltál, hogy egyszer átalakulok, egyszer újjászületek, és fölszállok, mit egy főnix.

Hát nem érdekes, hogy ő is bizonyos figyelmeztetésről, büntetésről és csodáról ejt szót?

A garabandali jelenéssel tehát  két szálon is hasonlóság van: a név és a szöveg.

Joggal tehetjük fel a kérdést: mi a csuda történik itt? Ki "szórakozik" velünk? 

Kiáll 2014-ben, egy széles körben nézett európai dalfesztivál színpadára egy "szakállas nő", aki egy hatvanas évekbeli látnok nevét viseli (megtoldva a vaskos Wurst -kolbász névvel) és valami elképesztően furcsa próféciaszerű szöveget énekel, amelyben különböző motívumok és jelképek keverednek. A dal címe: Rise like a phoenix, Feltámadok, mint egy főnix. (Angol szöveg itt, magyar fordítás itt.)

Azzal kezdi, hogy romok és üvegszilánkok között jár, tehát  egy kataklizma utáni helyzetből énekel. A szomszédaink azt mondják, hogy mi vagyunk a probléma, és letelt az időnk... Milyen szomszédaink?! Milyen idő telt le? - kérdezem én. Aztán e "szép" bevezetés után folytatja: "Peering from the mirror, No that isn't me." Valaki néz a tükörből, de az nem én vagyok. "Stranger getting nearer" Az idegen egyre közelebb jön... (Hú valaki öntsön egy felest, mert ez egyre félelmetesebb... :))  "Who can this person be?" Vajon ki lehet ez a személy? 

Mi a fenére utalgat a bevezetésben Conchita Wurst? Miféle szomszédokról, és milyen különös idegenről beszél?

És ezen a ponton kell feltennem a kérdést: mire készül az illuminati?

Milyen nagy showt készülnek nekünk előadni most, hogy a hajójuk erősen léket kapott, és süllyedőben van, mert egyre kevésbé tudják hülyíteni és kontroll alatt tartani a tömegesen ébredő emberiséget?

Mi lesz a gigantikus műsorszám, a nagy csoda, nagy jel amit talán elénk akarnak varázsolni a legmodernebb technika segítségével? Jézus alakját akarják felhasználni, ő fog megjelenni, feltámadni, mint egy főnix? Vagy az idegenek, az ufók fognak leszállni? Vagy mindkettő? És mielőtt azt mondanátok, hogy rámférne egy pszichiátriai vizsgálat, ezt nézzétek meg! Hologram show. Bármit a szemünk elé lehet varázsolni, és mivel érzékszerveink elhitetik velünk, hogy az a valóság amit látunk, ennek megfelelően viselkedünk. Amíg át nem látunk a szitán.

Kedves Olvasóim! Meredek témák ezek tudom, de ideje ébrednünk.

A Föld egy speciális terep. Végletesen poláris és szélsőséges, igazán alkalmas arra, hogy valaki eldöntse, hogy mit akar. A hely szétválasztó, beavató jellege miatt, szükségszerűen jelen van például egy csoport, amely egy "új világrendet" akar itt érvényre juttatni. Ez egy olyan "rend" lenne, amelyben az ember rabszolga. Látunk erre utaló jeleket az életünkben, nemde? Az egész  bolygón láthatunk olyan jelképeket, amely az ő tervüket fejezi ki. Ilyen pld. a piramis, amely a hierarchiát mutatja, és amelynek csúcsán a mindent látó szemet tartalmazó csúcskő még lebeg, utalva a munka befejezetlenségére.

Mindazok számára azonban, akik a kijáratot keresik ebből a létsíkból, az illuminátusok jelenléte éppen annyira inspiráló és hasznos, mint a felébredett Mestereké, mert hatalmas nyomást gyakorolnak az emberre.

Sok jel mutat arra, hogy éltek (élnek) a Földön sokkal, de sokkal fejlettebb intelligenciák is, mint jelenleg az emberé. (Direkt nem földönkívüli lényekről beszélek, mert az félreviszi az egészet, hanem földönkívüli tudatszintről, intelligenciáról! Ha így vesszük, a felébredett lények is földönkívüliek!)

Mivel tehát a földi világ egy poláris dimenzió, mindkét pólus képviselteti itt magát. Megjelennek itt emberi testben olyan Mesterek, akiknek már rég nem volna dolga a 3D-ben, de ide jönnek segíteni (kivezetni az arra éretteket ebből a dimenzióból), és itt van a földöntúli intelligencia negatív pólusa is, melynek apparátusa a fentebb taglalt illuminátus rend. Az ő eszközük Conchita Wurst is, hasonlóan a többi "sztárhoz" (Rhianna, Miley Cyrus, Pink, Katty Perry, Avicii stb.)

Nézzünk tisztán csak érzelmeket! Az ufók, a reptiliánok és társaik izgalommal vegyes félelmet keltenek. Félelem= fél elem, alacsony rezgés. Az, hogy látványilag. "színpadilag" mi váltja ezt ki, az mindegy. A lényeg az, hogy az emberi lény rezgésszáma lecsökken. A negatív pólus félelemkeltéssel manipulál, maximálisan kihasználva az adott kor kollektív tudatának szimbólumait.  Ha kell angyalt, Máriát vetít az égre, ha ez idejemúlt akkor ufót.

Gyakran hallani olyasmit, hogy az illuminátusok nem is emberek, hanem inkább hüllők, akik emberi formát is tudnak ölteni. Én ebbe nem mennék bele, szerintem nincs is jelentősége, hogy gyíkemberekkel, gülüszemű ufonautákkal, vagy magával a jó öreg patás ördöggel számolunk-e... Ugyanis ezek pusztán jelképek, amelyek kifejeznek egyfajta energiát, amelyre képesek vagyunk rárezegni!

Minden jelenség, legyen az vallási jelenés, vagy meghökkentő produkció, annak fényében nyer értelemet, hogy mit vált ki belőlünk.

Félelemet, összezavarodást, vagy megértést és önmeghaladást?

Polaritás avagy egységtudat?

Újjá tudunk-e születni mindig, mint egy főnix?

Rajtunk áll, bennünk a kulcs. "You are my flame." Te vagy a lángom! - énekli a szakállas Conchita.

Minden jelenség amely elénk kerül üres. Régen nem értettem, hogy ez mit jelent. Ma már kezdem érteni. Azt jelenti, hogy minden polaritás nélküli, igazi lényeg, tartalom nélküli. Illuzió, mert a tudatomban van a gyökere! Én töltöm meg a saját pillanatnyi esszenciámmal, és mivel külsőként szemlélhetem, tudok vele dolgozni, tudok formálni rajta. Kikerülő, kivetülő tudattartalom... Van kollektív emberi tudatunk, és egyéni. Az ilyen általános, nagy jelenségeknél, mint például a jelenések, vagy kontinens szintű események, a kollektív tudat bizonyos jelképeit egyéni tartalommal töltjük meg, és így dolgozunk vele.

Van valami kívül, ami olyan amilyen. Ha félelmet, gyűlöletet és más alacsony rezgésű energiát generál bennem, akkor a sűrű rezgésű anyag felé megyek. Ha megértést, elfogadást, szeretetet, akkor tágulok, és a könnyű rezgésű szellem felé megyek. És bármikor megváltoztathatom az irányomat, hisz képes vagyok változtatni a figyelmem fókuszán, és a gondolataimon!

Mivel ez az írás így is túl hosszúra nyúlt, Conchita tetoválásairól, illetve egyéb szimbólumokról, és érdekességekről egy következő részben fogok elmélkedni.

Vannak itt még izgalmas dolgok! Koppenhága és a sellő ruha, különös  tetoválások, egy érdekes gyűrű, főnix motívumos dalszöveg és színpadi látvány, és így tovább... Tartsatok velem a következő, befejező részben is!

 

Első rész, melyben a lélektani vonatkozásokat vizsgáltam: Szakállas nő a tükörben

Harmadik, befejező rész: Conchita és a szimbólumok


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum