Jelenlegi hely

Címlap » Mesterek

Balogh Béla

Az az Utazó, aki úgy dönt, hogy Balogh Bélát választja vezetőjéül, egyáltalán nem fog csalódni! Az ő útbaigazításai alapján hétmérföldes csizmában lehet haladni a megértés felé, mert tanításai világosak, egyértelműek, megtapasztalásokon alapulnak, és szilárdan megállnak nemcsak a szellemi, de a fizikai törvények talaján is. Karizmatikus, higgadt, mértéktartó, és nem utolsó sorban jóhumorú mester, aki építészmérnöki tapasztalatait kamatoztatva, oly körültekintően alapozza meg tanításait, hogy azok után az elvont szellemi igazságok szinte maguktól értetődőek, és a földhöz ragadtabb, ezotériában járatlan elmék számára is elfogadhatóak. Érezhető, hogy mindaz, amiről beszél tapasztalaton alapul, csakis olyan utakat ajánl, amelyeket ő maga is bejárt, és ettől az egész tanítás roppant hiteles. Első könyve a Végső valóság nagyon sokak számára hozott sorsfordító felismeréseket azáltal, hogy közös nevezőre hozta a modern fizika felfedezéseit az ősi ezoterikus tanításokkal.

   


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum