Jelenlegi hely

Címlap

Horoszkóp elemzés

Mottó: "Érteni a világot nem más, mint szellemmel letapogatni!" (Hamvas Béla)

 
Találkozásom az asztrológiával

20 éve találkoztam először az asztrológiával, a debreceni egyetem boltíves aulájában ülve, Tamással és Tiborral beszélgetve. 

Elmondták, hogy létezik ez a születési képlet, ami megmutatja, hogy milyen vagy, mik az erősségeid, és hol vannak a bukatók. 

Mivel éppen tanfolyamra jártak, Tamás a füzetét is megmutatta. Máig emlékszem az érdekfeszítő sorokra az elemek szerinti besorolásról, amelyek Tamás lendületes, önálló életet élő betűivel írva, drámai hatást gyakoroltak rám. 

Ahogyan azt az irományt nézegettem, éreztem keresztül áramolni magamon az izgalmat, a kíváncsiságot, hogy itt valami olyasmi lapul, amit nekem tudni kell, ismerni kell.

A mai napig sincs ez másképp... Megvallom, hogy minden engem érdeklő eseménynek, érdekes történésnek, embernek rögtön megnézem a horoszkópját. Ráteszem az ujjam az idő ütőerére, hogy megtudjam, milyen energiacsomag áll egy-egy megnyilvánulás mögött. 

Mi számomra az asztrológia?

Ha látom a speciális "összecsomósodást" a tér-idő szövetben (ami a horoszkóp = óra-kép), akkor sokkal tágabban tudom értelmezni az illető embert, eseményt, vagy bármit, ami megnyilvánult a látható létezésben, mert nem csak a "kész növényt" látom, hanem a "magot" is.

Előfordulnak olyan események, amelyek egyszerűen értelmezhetetlenek, ha csak a "való életet" (megnyilvánult horizontális szintet) nézzük, holott mindennek gyökere van, és magja, amiből "kinőtt", de ezek nincsenek a szemünk előtt! 

Számomra az asztrológia a létra, amelyre felmászok, hogy megnézzem, mi van a függöny mögött. Vagy mikroszkóp, amely megmutatja a részleteket. Mindenképpen egy olyan eszköz, amely felfedi a szabad szemmel nem látható összetevőket.

Viszonyulásom az asztrológiához

A születési horoszkóp nem egy "végzés", hiszen az embernek szabad akarata van! Nem kőtáblába vésett örök igazság, hanem inkább pillanatfelvétel a fizikai síkra születés energiateréről.

Egy alap lehet, amivel dolgozunk. Hiedelmeket mutat meg, csírákat, amelyek valóságunkat alakítják, sokszor tudattalanul. Ezeket a hiedelmeket azonban alakítgathatjuk, kicserélhetjük, tehát egy emelkedő tudati szinten a horoszkópunk leginkább egy olyan homokmandalára hasonlít, amilyet a tibeti szerzetesek készítenek.

Kiknek ajánlom, hogy személyes horoszkópot készíttessen?

Mindazoknak ajánlom, akik fel akarnak hagyni a külvilágban való hibakereséssel saját életüket illetően, és hajlandóak felelősséget vállalni a sorsukértHajlandóak felismerni, hogy "a világ csak belülről változhat meg".

Miben segít a horoszkópelemzés?

A horoszkóp segítségével feltérképezhető a személyiség belső összetétele és dinamikája. Amiről tudunk, annak már nincs teljhatalma fölöttünk.

Megszüntethetők a tudattalan mintákból adódó, önsorsrontó döntések és reakciók.

Ajánlom tehát a horoszkópjuk megismerését mindazoknak, akik igazán fel akarnak nőni, és térképet, illetve elemlámpát szeretnének kapni az Úthoz.

Az általunk elképzelhető legideálisabb élet már létezik a lehetőségek világában (a kvantum mezőben).

Honnan lehet ezt tudni? Onnan, hogy nem vágyunk szívből olyasmire,  nem tudunk olyasmit elevenen elképzelni, aminek az elérésére ne lenne elegendő "muníciónk".

A feladat az, hogy felnőjünk, beletáguljunk, rezgéseinkben hozzáigazodjunk ehhez az élethez, és megelevenítsük a tündérmesénket. 

Horváth Annamária -pszichológus, asztrológus, a Lélek Café szerzője

 

Kiegészítő információk

Néhány vélemény azoktól, akiknek már készítettem elemzést: Visszajelzések

Tájékoztató az árakról: Díjazás

Kapcsolatfelvétel lehetősége: Kapcsolat

Azon cikkek gyűjteménye, amelyekben asztrológiai szempontból vizsgálom meg sztárok, érdekes emberek életét: Hírességek a horoszkóp tükrében

Az asztológia eredetéről (videó)

És végül, egy számomra hiteles vélemény az asztrológiáról:  Érvényes-e az asztrológia?

 


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum