Jelenlegi hely

Címlap

A gazdag, nyakkendős "mókus" és a spiritualitás

Kedves Olvasóm! 

Milyen érdekes is az élet!

Egy-két éve, ha megláttam volna a képen látható úriembert, azt mondtam volna: "Ugyan, mit mondhatna nekem ez a nyájas arcú, nyakkendős amerikai mókus, hiszen teljesen más úton járunk! Én a szellemet keresem kitartóan, hosszú évek óta a megvilágosodást áhítom. Ő meg... Ő meg folyton csak azon gondolkozik, miként kereshetne még több pénzt, és miként hülyíthetné az embereket!"

Szerencsére az életben vannak jelzőtáblák (emberek, helyzetek), így van mód arra, hogy ha nagyon elmentünk egy irányba és eltévedtünk, visszatérjünk, és megkeressük az ösvényünket. Rájöttem, hogy a valóban szellemi ember jól elboldogul az anyagi világban, amennyiben vannak vágyai, amelyeket meg szeretne itt élni. (Nem szükségszerű, hogy legyenek.)

Így történhet meg az, hogy a legjobb szívvel ajánlom Neked a nagyszerű Brian Tracy Főnix szemináriumát, amely az egyik legklasszabb, legkompaktabb anyag amit valaha hallottam. 

Rengeteg, sok-sok órányi felvételből áll a sorozat (26 részes), de akár házimunka, autóvezetés közben is lehet hallgatni, és a gondolkodás szép lassan átalakul. 

Ajánlom, hogy bemelegítésként hallgasd meg, az általam "spirituális milliomosnak" nevezett  Brian Tracy előadását a Vonzás Törvényéről: A Vonzás Törvénye a gyakorlatban

Kedves Olvasóm! Vállalom személyes horoszkópok készítését. Ebből a cikkből tájékozódhatsz ebben a témában: Horoszkóp elemzés

Új személyes mottómmal búcsúzom: Azért vagyunk a Földön, hogy megtanuljuk megteremteni vágyott életünket, és közben boldogság legyen bennünk, és körülöttünk!

Kellemes hétvégét kívánok!

Szeretettel: Annamari


Annamária képe

Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum