Jelenlegi hely

Címlap

És a keringő száll tovább...

Míg sok hollywoodi sztár elvonókúrára, ráncfelvarrásra és botox-os kezelésre jár, addig Sir Anthony Hopkins újabb, és újabb kincseket hoz elő szívének rejtett kamrájából, és valóságos csillagként ragyog.

Nemrégiben egy interjúban arról beszélt, hogy az élet illúzió, legújabban pedig az derült ki, hogy egy olyan keringővel lepte meg a világot, melyet ötven évvel ezelőtt írt, még mielőtt színésznek állt volna.

Egy napon felhívta a híres zenészt  André Rieu-t, és megkérte, hogy játssza el, keltse életre, a Csipkerózsika álmot alvó waltzert...

André és zenekarának "ébresztő csókja" élettel töltötte meg a  régi  keringőt, mely megérkezett az idő mélyéből, hogy lágyan és varázslatosan körbetáncolva a termet,  megsimogassa az öreg színész, és minden jelenlévő szívét.

Nagyszerű pillanatok... 

Annyit hadd jegyezzek meg, hogy Sir Anthony Hopkins horoszkópjából kiolvasható (a holdcsomópontok alapján), hogy fő életfeladata, a fizikai megtestesülés mögötti valódi jelentést megkeresni, és a hit útján járni (Nyilas minőség).

Hozta magával a kommunikáció, a színészet művészetét (Ikrek), és azt  a kisujjából kirázza, de Ő kiváló példa arra, hogy miként kell az adottságaink, képességeink szilárd talaján állva, megtenni azt a kozmikus útszakaszt, amiért lejöttünk a Földre.

Sir Anthony lelkének parfümje belengi az egész világot, és a keringő száll tovább...

 


Ha tetszett a tartalom, iratkozz fel a hírlevélre, hogy rendszeresen értesülhess az új tartalmakról. Feliratkozni ezen a linken tudsz.

Facebook

"Most, hogy elértétek az áldott emberi létformát, nincs más kötelességetek, mint tudakozódni az Abszolút felől"

(Védánta szútra)

Adomány

Kérlek, ha értékesnek, és a magad számára építőnek érzed a honlapon található tartalmakat, támogasd a munkámat lehetőségeid szerint.
Én cserében támogatlak abban, hogy tudatosabb, és ezáltal boldogabb életet élhess!

A honlap támogatója

A Lélek Café honlap az AdminSys Kft. önzetlen anyagi és teljes körű technikai támogatásának köszönhetően működik!

 

http://www.adminsys.hu

Bejelentkezés

"A léleknek lélek iránt való érzékenysége a szeretet." (Hamvas Béla)

Archívum